Home C°mfort Expert – Expresia celei mai înalte expertize Daikin

De mai bine de 80 de ani, Daikin a dezvoltat şi produs sisteme de aer condiţionat de cea mai bună calitate oferind o combinaţie optimă a confortului în climatizare. Producţia în Japonia şi Europa a unităţilor, garantează cel mai înalt nivel de fiabilitate, fapt întărit şi de mijloacele tot mai stricte de control al calităţii.

Ne concentrăm activitatea exclusiv asupra dezvoltării şi producţiei de soluţii integrate în domeniul climatizării. Toate piesele componente sunt produse de noi asigurând astfel îmbinarea lor perfectă. Concentrându-ne pe domeniul principal de activitate, ne permite să garantăm ani întregi de funcţionare fiabilă.

Home C°mfort Expert

Acei parteneri care au fost desemnaţi ca Daikin Home C°omfort Expert, au trecut printr-un proces de selecţie strict şi sunt foarte familiarizaţi cu produsele şi tehnologia Daikin. Deţin pe stoc toate unităţile Daikin de aer condiţionat destinate uzului casnic şi frecventează des cursurile noastre de specializare pentru a vă putea oferi cele mai înalte servicii.

Mai mult decât atât, ei se pot baza întotdeauna pe suportul tehnic al Daikin şi se vor bucura de condiţii speciale de garanţie de care dumneavoastră ca şi client veţi beneficia în mod direct. În concluzie, alegand să lucraţi cu un Daikin Home C°omfort Expert aţi luat cea mai bună decizie.